Şortlu kadına tekme atan saldırgan adliyeye gülerek gitti: 'Her şey İslam hukukuna göre oldu'

Otobüste yolculuk yapan bir kadına şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, adliyeye gülerek gitti. Saldırgan Çakıroğlu, "vandalların saldırısına uğradım, 20 tane solcu terörist bana saldırdı" dedi.

DHA

İstanbul Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan bir kadına şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Hemşire Ayşegül T.'nin şikayeti üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Çakıroğlu'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.
'20 TANE SOLCU TERÖRİST BANA SALDIRDI'
Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, "Ben psikolojik tedavi görüyorum. Bir anda istem dışı tekme attım" dediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarıldığı sırada basın mensuplarının sorularını, "Arkadaşlar herşey kontrol altında... Sıkıntı yok, gerekli izahatları yapacağım... Vandalların saldırısına uğradım, 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey İslam hukukuna göre oldu" diyerek yanıtlayan Abdullah Çakıroğlu, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Ayşegül T., 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın otobüste yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği şüpheli Abdullah Çakıroğlu'nu gözaltına almıştı.