Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Ramazan'da sigara yumruğunu böyle savundu: Yürürken duman bana geldi...

İstanbul Fatih’te işyerinin önünde sigara içen Gökay Çetin yoldan geçen Ufuk T.’nin yumruklu saldırısına uğramış, saldırı sonucunda 9 gün hastanede tedavi görmüştü. Saldırgan Ufuk T., kendisini "yürürken duman geldi" sözleriyle savundu.

Yayın Tarihi: 05.07.2016 , 12:19 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:15

Fatih Fevzipaşa Caddesi’nde 26 Haziran Pazar günü 17.30 sıralarında, bir giyim mağazasında satış görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Gökay Çetin, sigarasını içmek için dışarı çıktı. Yol kenarına parkedilmiş bir otomobile yaslanıp sigarasını içen Çetin’in yanına motosikletinden inen Ufuk T. geldi. Ufuk T., kısa süre bir şeyler söylediği Çetin’in çenesine sert bir yumruk attı. 

Hürriyet'in haberine göre, beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Gökay Çetin hastanede 9 gün süren tedavisinin ardından dün taburcu oldu. Saldırgan ise karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Saldırgan Ufuk T. ifadesinde, “Motorumdan indim, yürürken duman bana geldi. Ramazan ayındayız" dedi.

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.