Katil Suphi Altındöken'in eşi: Evlendiğim güne lanet olsun

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in eşi Neslihan Altındöken konuştu. Eşi Suphi'nin hayatı kendisine zehir ettiğini, açtığı boşanma davasını tehditle geri çektirdiğini anlatan Neslihan Altındöken, "Evlendiğim güne lanet olsun" dedi.

DHA

Özgecan Aslan katili Suphi Altındöken’in eşi Neslihan Altındöken, katil zanlısıyla ilgili gerçekleri anlatarak "Evlendiğim güne lanet olsun" dedi.

Suphi’nin hayatı kendisine zehir ettiğini, açtığı boşanma davasını tehditle geri çektirdiğini anlatan Neslihan Altındöken, "Allah onun belasını versin, onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Asıl üzüldüğüm, Özgecan’ın ailesi... Onların acılarını paylaşıyorum" dedi. 3 yaşındaki oğlu ile yakınlarının yanına sığınan Neslihan Altındöken, Suphi Altındöken ile ortaokulda okurken bir süre arkadaşlık ettiğini, 5 yıl önce de evlendiğini belirtti.

"Severek evlendik, ancak bana hayatı zehir etti" diyen Neslihan Altındöken "Evlendiğim güne lanetler olsun, bir gün yüzü görmedim. Sürekli şiddet uyguluyordu, artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Bir kaç ay önce boşanma davası açtım. Ancak, beni ve oğlumu ölümle tehdit ettiği için davayı geri çektim" diye konuştu. 

O GECEYİ ANLATTI
Eşi Suphi’nin, Özgecan Aslan’ın öldürdükten sonra eve gece telaşlı bir durumda geldiğini anlatan  Neslihan Altındöken, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Eve girer girmez lavaboya giderek elini yüzünü yıkadı. Yüzünde tırnak izleri ve sıyrıklar vardı. Ne olduğunu sorduğumda, kavga ettiğini söyleyip geçiştirdi. Kıyafetini değiştirip hemen evden çıktı. Yakalandığı gece jandarma ekibi gelerek beni de ifadeye götürdü. Allah onun belasını versin, onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Ona kesinlikle üzülmüyorum, çünkü hem Özgecan’ın hayatını, hem de bizim hayatımızı bitirdi. Lanetler olsun ona."