Gerici yazardan laiklik tehdidi: Bedelini ağır ödersiniz, evinizde laik olun

Diriliş Postası adlı gerici "gazetenin" Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, "15 Temmuz'dan sonra artık mecburen Laik olacağız diye dayatan kesimlere açık uyarı. Geçti o günler. Bedelini ağır ödersiniz. Evinizde laik olun" dedi.

 Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, laiklikle ilgili "komik" tanımlar yaparken tehditler savurdu.

"Laiklik kendisi zaten yobaz bir tarikattır. Liyakat ve özgürlük arıyorsanız ilk iş laiklik denilen bu bağnaz kabileden kurtulmak olmalı" diyen Şentürk'ün sosyal medyada yaptığı paylaşım şöyle:

"Laiklik yoksa liyakat olmaz ne saçma bir palavra. Asıl laiklik varsa liyakat yok. Laiklik Müslümanlar düşman sistemidir.

Laik dediğiniz emperyalizme koşulsuz bağlı olan, Müslümanın bütün alanlarını kapatan hatta idam eden, kurşuna dizen hedonist barbarlıktır.

Laiklik eli kanlı bir Ortaçağ dinidir. Bu bağnaz dinin savunucuları sadece kendinden olanlara yaşam alanı tanırlar ve katliamdan çekinmezler

Laikçiler uzlaşma adı altında taviz dayatırlar ve onlara benzemeyen herkesi idam ederler. Her yerde azınlıktadırlar ve hep diktadırlar.

15 Temmuzdan sonra artık mecburen Laik olacağız diye dayatan kesimlere açık uyarı. Geçti o günler.Bedelini ağır ödersiniz.Evinizde laik olun

Evinizde, özel alanlarınızda laik olun. Kamuya laiklik dayatmayın. Azınlığın tahakkümümü yıktık, dayatırsanız bedelini rezillikle ödersiniz."