Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Beşiktaş stadının açılışında çArşı yok, AK Gençlik var

Vodafone Arena'nın açılış maçında çArşı Grubu da dahil hiçbir grubun alınmayacağı belirtilirken, AKP Gençlik Kolları’na mensup 1000 kişilik bir grubun katılacağı iddia edildi.

Yayın Tarihi: 10.04.2016 , 11:36 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:08

Vodafone Arena'nın açılış maçı olan Beşiktaş-Bursaspor mücadelesinden bir gün önce düzenlenecek olan protokol açılışı için, çArşı grubu da dahil hiçbir taraftarın alınmayacağı belirtilirken, AKP Gençlik Kolları’ndan 1000 kişilik bir grubun katılacağı iddia edildi.

AMK gazetesinin haberine göre, açılış maçı olan Beşiktaş–Bursaspor mücadelesi öncesinde düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı protokol töreni için birçok gazetenin muhabirine akreditasyon verilmedi.

Saat 16:30’da başlayacak olan protokol açılışının taraftarsız yapılacağı öğrenildi.

Habere göre, açılış merasimine AKP’nin Gençlik Kolları’na mensup 1000 kişilik bir grubun katılacağı bildirildi.

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.