Erdoğan Beşiktaş'ın stat açılışında konuşma yapacak

Beşiktaş'ın yenilenen stadı Vodafone Arena'ya Erdoğan'ın da katılacağı ve açılışta bir konuşma yapacağı duyuruldu.

Beşiktaş'ın yenilenen stadı Vodafone Arena'nın açılışı yarın yapılacak. Yarın 17:00'de yapılacak açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun da katılacağı duyuruldu.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Stadımızın yapımına destek veren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu açılış töreninde yer alacak. Açılışta çok sayıda davetli de Vodafone Arena'yı ilk kez görmenin heyecanını yaşayacak" denildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:  

ERDOĞAN KONUŞMA YAPACAK

"Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuzun ev sahipliğinde, Divan Kurulu Üyelerimizin de yer alacağı açılışta, davetliler saat 15.30'da stadyuma giriş yapmaya başlayacak. Oluşturulan tören alanına saat 16.30 sıralarında geçiş yapılacak ve saat 17.00'de ise Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan'ın teşrifleriyle açılış töreni başlayacak." 
 
"Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın konuşmasıyla başlayacak olan açılış töreninde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, camiamıza ve ülkemize mesajlarını Vodafone Arena'dan iletecek. Stadımızın video gösteriminin yapılmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan, Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyelerimizin eşliğinde stadımızı gezecek. Açılış töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erecek."