TT Arena'dan Erdoğan'a cevap!

Galatasaray taraftarları bugün TT Arena'da oynanan Sivasspor maçında Başbakan Erdoğan ve AKP'nin saldırganlığına yanıt verdi.

15 Ocak'ta TT Arena Stadyumu açılışında Başbakan Erdoğan ve diğer AKP'lilerin protesto edilmesi tüm haftaya damgasını vurmuştu. Başbakan Erdoğan protestonun ardından Galatasaray kulübünü tehdit etmiş ve stadı sanki kendi parası ile yaptırmış gibi sözleşmeyi imzalamayabileceklerini ima etmişti. Hafta içerisinde ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü protestoyu gerçekleştiren Galatasaray taraftarlarını aramaya başladıklarını açıklamıştı.

Dün Taksim'de Spor Emek-Sen ve çok sayıda taraftar grubu tarafından gerçekleştirilen ıslıklı yürüyüşün ardında bugün de Galatasaray taraftarları açtıkları pankartlarla "boyun eğmeyiz" dedi.

Üzerinde "Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat Kendi gökkubbemde kendim gezginim Bir eğik baş, boyunduruktan ağırdır boynuma Fikri hür, vicdanı hür Galatasaray taraftarıyım." yazılı büyük bir pankat tribünlerde açılırken, "Galatasaraylı kimseye boyun eğmez" pankartı da dikkat çekti.

Maç sırasında Sivasspor taraftarlarının bir bölümünün yaptığı "Recep Tayyip Erdoğan" tezahuratının, Galatasaray taraftarlarının ıslıklı tepkisi ile karşılandığı bildirildi.

(soL - Haber Merkezi)