Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Sahaya giren sansar futbolcuyu ısırdı

İsviçre Süper Ligi'nde mücadele eden Zürih'in ve Thun ile oynadığı maç sırasında sahaya giren bir sansar, oyunculara zor anlar yaşattı.

Yayın Tarihi: 11.03.2013 , 14:02 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 00:52

İsviçre'nin Thun kentinde Zurih ve Thun takımları arasında oynana maçta stadyuma nasıl geldiği anlaşılmayan sansar, oyunun hemen başında sahaya hızla girerek koşmaya başladı.

Oyun alanında tur atan sansarı önce Zürih takımının hücum oyuncularından Loris Benito yakalayarak saha dışına çıkarmak istedi. Oyuncunun parmağını ısıran sansar, tekrar sahaya girdi. Daha sonra sansarı, Zürih takımının kalecisi yakaladı.

Elinde eldiven olduğu için sansarın hamlelerini savuşturan kaleci, hayvanı görevlilere teslim etti.

Karşılaşma, Zürih'in Thun'u 4-0 mağlup etmesi ile sonuçlandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.