'Hükümet istifa imza kampanyası büyüyor'

Türkiye Komünist Partisi İstanbul İl Örgütü yaptığı açıklamayla halkı 27 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 13:00'da İstiklal Caddesi'nde bulunan ilçe binası önünde yapacakları basın açıklamasıyla "Hükümet istifa" imza kampanyasını büyütmeye çağırdı.

(soL -Haber Merkezi) Türkiye Komünist Partisi İstanbul İl Örgütü yaptığı açıklamayla halkı hükümet istifa imza kampanyasını büyütmek için İstiklal Caddesi'nde bulunan TKP ilçe binası önündeki basın açıklamasına çağırdı. Yapılan çağrı şu şekilde:

"Hükümet İstifa İmza Kampanyası Büyüyor

Temel özgürlükleri hiçe sayan, emeğe, gençliğe, kadına ve sanata düşman, ABD emperyalizmine hizmette sınır tanımayan, yurttaşlara gazla, copla saldıran ve halka savaş açan AKP hükümeti istifa etmelidir.

Ayağa kalkıp Haziran direnişini yaratan milyonlarca yurttaşın talebi hükümetin istifası idi.

Şimdi sözümüzü birleştirmek, geleceğimize ve ülkemize sahip çıkmak için hükümet istifa diyenlerin iradesini birleştirme zamanıdır.

Türkiye Komünist Partisi İstanbul İl Örgütü, 27 Temmuz 2013 cumartesi günü saat 13:00'da İstiklal Caddesi'nde bulunan ilçe binamız önünde, bu konu ile ilgili aydın ve sanatçıların katılımıyla basın açıklaması yapacaktır.

Türkiye Komünist Partisi

İstanbul İl Örgütü"