CHP'li belediyenin salonu, gerici Alparslan Kuytul'un emrinde!

CHP'li Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'ni, "Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder" diyen ve Ensar Vakfı'ndaki tecavüz olaylarını "Peygamberin cemaatinde de vardı" diyerek aklamaya çalışan Alparslan Kuytul'un konferansı için tahsis etti.

Haber Merkezi

Gerici Furkan Vakfı'nın lideri Alparslan Kuytul, 10 Nisan Pazar günü CHP'li Yenimahalle Belediyesi'ne ait Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde "Kutlu doğum konferansı" verecek. 

Kamuoyunda gerici ve bilim dışı açıklamalarıyla tanınan Alparslan Kuytul, daha önce de "Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder" demişti. Kuytul, çok sayıda taciz ve tecavüz olayına ev sahipliği yapan Ensar Vakfı'nı da aklamak için "Bu tür olayla rpeygamberin cemaatinde de vardı" cümlesini kurmuş, çok sayıda tepki almıştı. 

Kuytul, şimdi de CHP'li Yenimahalle Belediyesi'ne ait Nâzım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde "Hazreti Peygamberle Gelen Aydınlık" konulu bir konferans vermeye hazırlanıyor. Ankara'nın cadde ve meydanlarına asılan duyurularda, etkinliğin CHP'li belediyeye ait salonda yapılacağı belirtiliyor. 

ALPARSLAN KUYTUL'DAN İNCİLER!

- Kadın nağmeli Kuran okuyorsa cilve yapıyordur.

- Bütün mezheplerde recm (kadının taşlanarak öldürülmesi) cezası vardır ve bu konudaki hadisler sahihtir. 

- İşsizliğin sebebi, çalışmak zorunda olmayan kadınların çalışmasıdır. 

- Açık saçık giyinen kadınlar, bekar erkeklere zulmediyorlar, erkeklerin psikolojisini bozuyorlar.