Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Polis Alevilere saldırıyor, Cem TV "kurt belgeseli" yayınlıyor

Gezi Direnişi'nde medya "penguen belgeseli" ile gündeme gelirken, bugün Ankara Tuzluçayır'da Fethullah Gülen ve İzzettin Doğan'ın cami-cemevi projesini protesto eden Alevilere saldırı yapılırken Cem TV "kurt belgeseli" yayınlıyor.

Yayın Tarihi: 08.09.2013 , 18:48 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 01:02

(soL - Haber Merkezi) Ankara'da Gülen ve İzzettin Doğan'ın cami-cemevi projesini protesto eden halka çok yoğun şekilde polis saldırısı sürüyor.

Saldırının sürdüğü bu dakikalarda Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan'ın sahibi olduğu Cem Tv, "Krat Kardeşler Kurt" adlı bir belgeseli gösteriyor. Yaşanan bu durum akıllara Gezi Direnişi sırasında medyanın "penguen belgeseli" göstermesini getirdi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.