İhsan Varol'un 'Kelime Oyunu' yayından kaldırıldı mı?

Bloomberg HT'de yayımlanan "Kelime Oyunu"nun sunucusu İhsan Varol önceki akşam yarışmacılara sorduğu sorularla Gezi Parkı eylemlerine farklı bir destekte bulunmuştu. Ancak haftanın altı günü canlı yayımlanan programın dün banttan verilmesi, yarışma yayından mı kaldırıldı sorularını akıllara getirdi.

Bloomberg HT'de yayımlanan "Kelime Oyunu"nun sevilen sunucusu Ali İhsan Varol, önceki akşam yarışmaclara sorduğu sorularla Gezi Parkı eylemlerine yaratıcı bir destekte bulunmuştu.

Ancak haftanının altı günü canlı yayımlanan programın dün banttan ve arşivden bir bölümünün yayımlanması, "Kelime Oyunu" yayından mı kaldırıldı sorusunu sordurdu.

İhsan Varol ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yapığı açıklamada programın kaldırılıp kaldırılmadığı yönündeki sorulara, "Bu gece çekim yok, banttan yayın... İşten çıkarıldığıma dair bir bilgi gelmedi. İlginize çok teşekkür ederim" şeklinde bir cevap verdi.

Varol, Vatan gazetesine yaptığı açıklamada da “Şu anda yayından kaldırılma haberi bize gelmedi. Fakat bugün (dün) canlı yayın yapmamamız istendi. 1 hafta önceden bir problem olursa diye çektiğimiz bir bölüm vardı. O yayına girecek. Ama onun dışında kimse bana birşey söylemedi. Bugün (dün) banttan yayınlanacak” dedi. Yarışma programının çekimlerinin bir süreliğine askıya alındığı ileri sürülüyor.

Varol'un Gezi Parkı direnişine göndermede bulunduğu sorular ve cevaplar:

(soL- Haber Merkezi)