Cem Küçük: Gülben Ergen yalakalık yaptı

Cem Küçük, MİT TIR'ları soruşturmasında tutuklanan Can Dündar ve Erdem Gül'e selam gönderen Gülben Ergeni yalakalık yapmakla suçladı.

Star yazarı Cem Küçük, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde MİT TIR'ları soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a selam gönderen Gülben Ergen'i eleştirdi. Küçük, "Daha birkaç ay önce Ramazan programında kocası Erhan Çelik’le beraber gidip CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan Hanımefendi’ye yalakalık üzerine yalakalık yapan Gülben Ergen, Altın Kelebek ortamını görünce de bir anda Hürriyet gazetesi ile Aydın Doğan, Cumhuriyet gazetesi ile Can Dündar yalakası haline gelmiş ve şov yapmış" ifadesini kullandı.

Cem Küçük'ün yazısından bir bölüm şöyle: 

Gülben Ergen senelerce TRT’den ve başka devlet ve belediye kurumlarından trilyonlarca rant indirdi. Dediğim gibi her fırsatta hem Tayyip Erdoğan hem de daha ziyade Emine Erdoğan Hanımefendi’nin önünden arkasından ayrılmadan yağdanlık yapma yarışına girdi. AK Parti’nin yemeklerinden, davetlerinden rant amaçlı hiç ayrılmadı. Öte yandan yaptığı her şeyi magazin için yaptı. Hacca gitmek gibi kutsal bir eylemi bile şova dönüştürdü. Dinimizi bile kendi magazinine alet etti. Fakat Kemalistleri kaybetmemek için Atatürk ve TSK yalakalığı da bol bol yaptı. Eski kocası Mustafa Erdoğan zamanında Kürt milliyetçisi tonunda konuşmalar bile yaptı. Aynı anda her şekle girmek isteyen bir bukalemun gibiydi.

Benim esas üzüldüğüm konu bizim muhafazakâr camiadan yetişmiş yeni kocası Erhan Çelik de tüm magazinel şova alet oldu. Dahası tüm medya kariyerini bu ülkedeki dindarlara ve muhafazakârlara borçlu olan Erhan Çelik, Gülben Ergen’in tüm bu yaptıklarını desteklediğini beyan ediyor ve bir yandan da otopark işletmeciliği gibi AK Parti belediyelerinden beslendiği yeni alanlara giriyor. Sanıyorum medyaya bir daha dönemeyeceğini anladı Çelik ve bu yolu tercih etti. Fakat tüm bu manzaraya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denir. Hem bir yandan karı-koca devlet kurumlarından ve AK Parti belediyelerinden besleneceksiniz hem de Türk devletine ihanet edenlerin goygoyunu yapacaksınız.

Erhan Çelik hem Kanal 7 döneminden biriktirdiği ilişki ağlarıyla otopark inşaatına ve işletmeciliğine girecek, sonrasında da ATV’nin dizileri aleyhine kara propaganda yapacak. Bir yandan da Doğan Medya’dan Hakan Çelik de Erhan Çelik’in bu otopark işlerinin reklamını yapacak. Artık bu girift ilişkiler döneminin sonuna gelinmiştir bu ülkede. Hem oradan, hem buradan, hem şuradan dönemi, yani ortama göre bukalemun gibi değişme dönemi bitmiştir. Hem devlet hem medya hem sanat camiasında artık herkes açık ve dürüst olacak...