Ana içeriğe atla
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Turan Özdemir taburcu oldu

Bodrum'un Ortakent beldesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve beyin ameliyatı geçiren 'Dondurmam Gaymak'' filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir, taburcu edildi.

Yayın Tarihi: 10.06.2010 , 12:10 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Özdemir, 21 Mayıs'ta Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu beyin travması geçirerek yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Bodrum Devlet Hastanesi'nde 20 gündür süren tedavisi tamamlanan Özdemir, taburcu edildi.

‘Dondurmam Gaymak’ filmindeki başrolü ile tanınan ve bu rolü ile Altın Koza Film Festivali’nde en iyi oyuncu ödülünü alan Özdemir, otobüs beklerken yolun ortasında durduğunu fark ettiği bir kediyi ezilmekten kurtarmak istemiş, bu sırada hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Özdemir ayrıca Adem'in Trenleri ve Mavi Gözlü Dev filmleri ile Geç Gelen Bahar, Estağfurullah Yokuşu, Cennet Mahallesi, Kadın İsterse, Tatlı Hayat ve Geniş Aile gibi dizilerde de rol almıştı.
(soL - Haber Merkezi)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.