Ana içeriğe atla
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Bir üniversite bu kadar aşağılanır mı?

Geçtiğimiz Perşembe günü öğrencilerin tepkisi nedeniyle ÖKM'nin tabelasını değiştiremeyen İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü bir üniversiteye yakışmayacak bir köylü kurnazlığı ile öğrencilerin okulda olmadığı hafta sonunda tabelayı indirdi.

Yayın Tarihi: 30.08.2010 , 23:06 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü sonunda Öğrenci Kültür Merkezi (ÖKM) tabelasını indirerek yerine 'Uzaktan Eğitim Merkezi ve Açık Öğretim Fakültesi' tabelasını taktı.

Yaz başından bu yana ÖKM'nin kapatılması ile ilgili çelişkili açıklamalar yapan rektörlük, ÖKM'nin yönetim odasını okuldan uzak küçük bir yere taşımasının ardından şimdi de tabelayı indirerek üniversiteye yakışmayan bir skandala daha imza atmış oldu.

(soL - Haber Merkezi)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.