Sayfa yolu
Venezuela'da Kolombiyalı paramiliterin evine baskın: Bazuka, C4 patlayıcılar...
Dış Haberler
Yayın Tarihi: 02.06.2017 , 11:36 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:47
Venezuela'da Amerikancı-sağcı muhalefetin şiddet eylemleri sürerken, polis eylemlerin dış bağlantısına dair önemli bilgiler elde ediyor.
teleSUR'da yer alan habere göre, Venezuela özel harekât polisleri istihbarat sonucu Caracas'ta bir eve baskın yaptı.
Paramiliter grup Los Lastrojos ile bağlantılı olduğu tespit edilen Kolombiyalı Elver Tarazona Gonzalez ve dört diğer kişinin yaşadığı evde bir bazuka, C4 patlayıcılar, maskeler, el bombaları, miğferler, askeri üniformalar, kurşun geçirmez yelekler ve başka askeri malzemeler ele geçirildi.
Paramiliter gruplarla bağı olan Kolombiyalıların, Venezuelalı sağcı gençleri askeri eğitimden geçirmeye başladığı da polisin elde ettiği bilgiler arasında.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.