Pizza Hut müdürü, kasırgadan kaçmak isteyen işçilerini tehdit etti

İrma Kasırgası Florida'yı vururken bölgeyi terk etme çağrıları yapılıyor. Pizza Hut müdürü ise, kasırgadan canını kurtarmak isteyen işçilerini cezalandırmakla tehdit etti.

Dış Haberler

ABD ve Karayip ülkelerini ikinci bir kasırga felaketi vururken, Florida'daki Pizza Hut müdürünün işçilerini tehdit ettiği öğrenildi.

TeleSur'un haberine göre, 4. kategori bir kasırga olan İrma'dan kaçmak isteyen Pizza Hut işçileri, müdürleri tarafından cezalandırılmakla tehdit edildi.

Jacksonesville'deki bir Pizza Hut şubesinde gerçekleşen olayda, şube müdürü cuma gününe kadar vardıyalarını terk etmemelerinin beklendiği belirtildi. Ancak, Jacksonesville'in salı günü itibariyle kasırga tarafından vurulacağı biliniyor.

Şehrin boşaltılma çağrılarına rağmen işçilerin vardıyalarından ayrılmasına izin vermeyen şube müdürü, salı günü olacak bir fırtına "etkinliği" için cuma gününe kadar olan vardıyaların boşaltılamatyacağını belirtirken akıl almaz biçimde işçilerin fırtınaya karşı hazırlık yapmasını talep etti. Müdür, işçilerden salı günü kenti vuracak olan kasırganın ardından 72 saat içinde iş yerinde olmasını istedi.