Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İngiliz Donanması ‘Kaçakçılıkla mücadele’ için Akdeniz’e gemi yolluyor

İngiliz Donanması'nın ‘insan kaçakçılığıyla mücadele’ amacıyla Libya açıklarına yeni bir savaş gemisi yollayacağı bildirildi.

Yayın Tarihi: 25.10.2015 , 15:48 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 04:52

Sky News’te yer alan habere göre İngiliz Donanması Libya açıklarına “insan kaçakçılığını önlemek amacıyla” yeni bir gemi gönderecek. Haberde, İngiliz Savunma Bakanı Michael Fallon’ın Donanmanın bölgeye gemi yollamasının “İngiltere’nin göçmen sorunu ve kaçakçılıkla mücadele konusundaki istekliliğine işaret ettiği” sözlerine yer verildi. 

Ekim ayı başlarında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Avrupa Birliği’nin Akdeniz’deki göçmen trafiğine müdahale amacıyla savaş gemisi görevlendirebilmesinin önünü açan bir karar almıştı. 

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.