Ana içeriğe atla
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Nimet Çubukçu hiç utanmadı

Edirne Valiliği'ni ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, eğitime ne kadar büyük yatırımlar yaptıklarını anlattı. Ancak Bakan Çubukçu, sözleşmeli öğretmenlik yaptığı okulda hamallık yaparken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden öğretmenle ilgili soruya yanıt vermedi.

Yayın Tarihi: 11.08.2010 , 13:41 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Edirne Valiliği'ni ziyareti sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, eğitime yaptıkları yatırımları anlattı. Gazetecilerin soru yöneltmek istemeleri üzerine 'Hangi konuda?' diye soran Bakan Çubukçu, sorunun Çorlu'da çalıştığı okula para kazanmak için kitap taşırken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden sözleşmeli öğretmen Ahmet Fazlı Elçi ile ilgili olduğu söylenince, sinirlenerek "Bu konuda açıklama yaptım" dedi.

"Türkiye dünyanın yıldızı olma yolunda ilerliyor"
Hamallık yaparken hayatını kaybeden sözleşmeli öğretmen ile ilgili soruları yanıtlamayan Bakan Çubukçu, Türkiye'nin dünyanın yıldızı olduğunu iddia etti. Keşan’da sivil toplum kuruluşları üyeleri ile biraraya gelen Çubukçu, "herkes için hiçbir ayrım yapmadan temel haklardan yararlanma ve yaşam standardını yükseltme konusunda büyük gayret içinde olduklarını" belirterek "Türkiye, Avrupa ve dünyada, dünyanın yıldızı olma yönünde ilerliyor. Türkiye’yi, dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi haline getirdik" dedi.

(soL - Haber Merkezi)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.