İşte Ali İsmail'in dövüldüğü o görüntüler

Eskişehir'de üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın dövülerek öldürüldüğü anı gösteren görüntüler yayınlandı.

(soL - Haber Merkezi) Eskişehir'deki Gezi Direnişi eylemleri sırasında başına aldığı darbeyle yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata veda eden 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne neden olan dayak olayının video görüntüleri basına sunuldu.

Ali İsmail Korkmaz'ın polis müdahalesinden kaçarken bir ara sokakta sivil polisler ile bir fırın sahibi ve arkadaşları tarafından yakalanıp darp edildiği görüntülerde, başına aldığı tekme darbeleri de açıkça görülebiliyor. Önceleri kayıp olduğu iddia edilen ve daha sonra geri getirilen görüntülerde, koşarak sokağa giren Ali İsmail Korkmaz’ın fırın sahibi ve arkadaşları tarafından durdurulup tekmelerle dövüldüğü görülüyor.

Korkmaz’ın ilk darbelerden sonra yere oturduğu, ardından olay yerine gelen polis Mevlüt Saldoğan’ın Korkmaz'ın başına üç kere tekme attığı videoda, daha sonra Korkmaz yerden kalkarak olay yerinden uzaklaşıyor. Bilindiği gibi Korkmaz başına aldığı darbeler nedeniyle evde fenalaşmış ve ertesi gün kaldırıldığı hastanede uzun süre yoğun bakımda kalmasına karşın kurtarılamamıştı.

İşte Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne neden olan o dayağın görüntüleri: