Hayatını kaybeden komiserin ailesi isyan etti!

Adana'da yaşamını yitiren komiser Mustafa Sarı'nın kuzeni, Sarı'nın öldürüldüğü yönünde yalan haberler yayılmasına ailesinin ricası üzerine tepki gösterdi.

Adana'da Gezi Parkı protestolarına müdahale ederken alt geçit inşaatından düşerek hayatını kaybeden Komiser Mustafa Sarı'nın kuzeni F.P.Ö, Sarı'nın öldürüldüğü yönünde iddialar yayılmasına internetten yayınladığı mesajla tepki gösterdi.

F.P.Ö'nün ilk yayınladığı mesaj şu şekilde:

"Arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere zor günler geçirdim. Şimdiyse önümde çok uzun bir yol. Bu günlerde beni yalnız bırakan sadece telefonumdu kendisi bana hala sorun yaşatmaktadır. Arayıp da ulaşamazsanız telaş etmeyin wi-fi hala çalışıyor.

Neyse derdim bu değil. Günlerdir sustum ama artık susmayacağım. TRT haberin yaptığı komiser Mustafa Sarı köprüden düşmedi, atıldı haberi öncülüğünde gerek medyada gerekse sosyal medyada abimin öldürüldüğüne dair yalan haberler dolaşmaktadır. Bu haberleri devlet kendi eliyle de desteklemektedir. Muammer Güler abimin öldüğü ilk gün 4-5 kişi tarafından atıldığı yalanını tüm kamu oyuyla "paylaşmıştır". Abim polislere öncülük ederken köprü inşaatındaki ışıksızlanma, uyarı levhalarının eksikliği, yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle takıldı ve düştü. Babamın söylediğine göre bu düşüşüne 15ten fazla polis de şahit olmuş ve hemen müdahale etmişler.

Şu anda bu satırları yazarken elim titriyor. Günlerdir susuyordum, acımı içimde yaşamaya çalışıyordum. Beni bu satırları yazmaya mecbur ettiler ve sizden ricam ABİMİN ÜZERİNDEN KİMSENİN PRİM YAPMASINA İZİN VERMEYİN.
Saygılar FPÖ."

Hayatını kaybeden Mustafa Sarı'nın kuzeni olduğunu açıklayan F.P.Ö. mesajının yayılmasından sonra ikinci bir açıklama yaparak, mesajı “insanları yanlış bilgilendirenlere karşı” yazdığını söyledi ve Sarı'nın öz ağabeyi olmadığını, kuzeni olduğunu söyledi. F.P.Ö.'nün son mesajı şu şekilde:

“Benim tek amacım KUZENİM OLAN MUSTAFA ABİMİN öldürülmediğini, ihmalkarlık, yorgunluk ve uykusuzluktan düştüğünü yaymaktı. Günlerdir susmanın nedeni de acımı kendi içimde yaşamak istiyordum. Ama bugün yapılan açıklamalar ve Adana'daki ailemin de ricası üzerine yazdım. Günlerdir telefonuma ulaşılamıyor, beni sevenlerin iyi olduğumu bilmesini istedim. Beni yargılayabilirsiniz, bana küfredebilirsiniz ama bir gerçek var ki onu değiştiremezsiniz KUZENİM OLAN MUSTAFA SARI öldürülmedi. Bunu bizim ailemize söyleyen kendi meslektaşlarıdır.”

Düzeltme: F.P.Ö'nün verdiği ilk bilgilere göre, kendisini Mustafa Sarı'nın kardeşi olarak duyurmuştuk. Düzeltmesini dikkate alarak biz de haberimizi düzeltiyoruz.

(soL-Haber Merkezi)