Erdoğan'dan, Doğan gazetelerini boykot çağrısı

Tayyip Erdoğan, dün partisinin verdiği iftar yemeğindeki konuşmasında, kendisi aleyhine haber yapan medyaya karşı boykot kampanyası açma çağrısı yaptı.

soL (HABER MERKEZİ) Başbakan Tayyip Erdoğan, dün AKP Ankara İl Teşkilatı'nın Bilkent Otel'deki iftar yemeğinde yaptığı konuşmada "teşkilat"ın önemine değindi ve AKP'lilere, kendisi aleyhine haber yapan medyaya karşı kampanya başlatma, bu gazeteleri evlerine sokmama çağrısı yaptı.

Erdoğan, "bu ülkede medya güvenilirliğini yitirmiştir, kendini bitirmiştir" diyerek, çağrısını dile getirdi: "Onun için, bundan sonra ben de diyorum ki, partinin mensupları olarak, yalan yanlış bu haberleri yapan medyaya karşı sizler de kampanyanızı başlatın, sürdürün ve bu gazeteleri evinize sokmayın, almayın. Bu kadar açık konuşuyorum. Siz mi bize karşı yalan, bu tür yalan yanlış kampanyaları yapıyorsunuz? Tamam, biz de en doğal, en tabii olan hakkımızı kullanıyoruz, size karşı bu kampanyayı başlatıyoruz, almıyoruz".

Erdoğan, seçim çalışmalarıyla ilgili olarak da, "yazılı-görsel medya ne yazarsa yazsın. Yeter ki şu örgütlenmiş teşkilatım, gece gündüz, şu ana kadar verdiği mücadelesini versin, çalışmasını yapsın. Biz, bu yüzde 47'nin üzerine rahatlıkla çıkarız" diyerek, "biz neyin ne kadar tesirli olduğunu biliyoruz. Onun için teşkilat, teşkilat, teşkilat... Ben teşkilatıma güveniyorum" sözleriyle mesajını verdi.