Emniyet Müdürü'nün yakınları: İntihar olamaz, büyük bir operasyon

Aracında ölü bulunan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli emniyet amiri 35 yaşındaki Hakan Yüksekdağ'ın yakınları "İntihar olamaz, büyük bir operasyon" iddiasında bulundu.

Hakan Yüksekdağ'ın cenazesi, memleketi Giresun'un Bulancak İlçesi'nde toprağa verildi. Yüksekdağ'ın kuzeni Ahmet Aydın, olayın intihar olduğuna inanmadıklarını söyledi, "Kimse intihar diyerek beni inandıramaz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz" dedi.

DHA'da yer alan habere göre, Dikmen'de aracında başından aldığı kurşunla hayatını kaybeden Hakan Yüksekdağ için Bulancak ilçesi Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Kuzeni Ahmet Aydın, 2 çocuk babası Furkan Yüksekdağ'ın güler yüzlü, babacan ve dost canlısı bir insan olduğunu belirterek intihar ettiğine aile olarak inanmadıklarını söyledi. Olayın sonuna kadar araştırılması gerektiğini belirten Yüksekdağ, "6.5 milyar intihar eder ama en son intihar edecek olan Hakan Yüksekdağ olur. Dün çocuğunun doğum günüydü, bugün cenazesini kaldırıyoruz. Olmaz. 6 ay önce bir çocuğu daha dünyaya gelen insan intihar etmez. Silahının üzerinde kan izi olmadığını duyduk. Bunu intihar etmediğinin en büyük kanıtı olarak görüyoruz. Kesinlikle intihar olduğunu düşünmüyoruz. Kimse intihar diyerek beni inandıramaz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz" dedi.