Bilal Erdoğan yurtdışına mı kaçtı?

Hakkında yolsuzluk ve rüşvet iddiaları bulunan Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın ilk operasyonun ardından yurdışına çıktığı ileri sürüldü.

Dün başlatılmak istenen ancak polis engeline takılan operasyonda adı geçen ve gözaltı listesinde olduğu ileri sürülen Bilal Erdoğan'ın yurtdışına kaçtığı iddia edildi.

Odatv'de yer alan habere göre, ilk operasyonun ardından AKP'nin parlamentodaki çok önemli bir isminden Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili kritik bir bilgi geldi. Buna göre Erdoğan olası bir operasyonda oğlunun da hedef olabileceğini bildiği için, bu süreci dışarıda geçirmesinin daha doğru olduğuna karar verdi ve Bilal Erdoğan'ı yurtdışına çıkardı.

Haberde, bu iddianın ardından Erdoğan ailesinin avukatlarına ulaşıldığı ancak kendilerine bilgi verilmediği belirildi.

Erdoğan oğlunun hedef alınacağını önceden biliyordu
Odatv'de yer alan bu haberin ardından Erdoğan'ın Pakistan dönüşü uçakta kullandığı ifadeler akıllara geldi. Henüz 2. operasyon iddiaları ortaya çıkmadan önce Başbakan Erdoğan, "TÜRGEV'den dolaşıp bana gelmek istiyorlar. Oğlum oranın yönetiminde, Mustafa Demir ve Ümraniye Belediye başkanı onun yönetiminde. Büyük kızım Esra'da oranın yönetiminde" demişti.