Ankara Valisi'nden Metin Kurt'a büyük saygısızlık!

Gençlerbirliği taraftarının Metin Kurt'u anmak için tribüne açtığı pankarttan rahatsız olan Ankara Valisi Yüksel, pankartın indirilmesi talimatı vererek büyük bir saygısızlığa imza attı.

Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Milli Takım ve Galatasaray'ın unutulmaz sol açığı, devrimci spor emekçisi Metin Kurt'a Ankara Valisi Alaaddin Yüksel tarafından büyük bir saygısızlık yapıldı. Dün Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Gençlerbirliği - Orduspor maçını izlemeye gelen Vali Yüksel, devrimci spor emekçisi Metin Kurt'u anmak için Gençlerbirliği taraftarının hazırladığı pankarttan rahatsız olarak indirilmesi talimatını verdi.

Gençlerbirliği taraftarının Ankara'da oynanan Orduspor maçında tribünde açtıkları, "Çizgi Metin Gözün Arkada Kalmasın. Sol Çizgi Boş Kalmayacak" yazılı pankart maçın 20. dakikası sırasında sonra polisler tarafından kaldırıldı.

"Metin Kurt ölmedi kalbimizde yaşıyor"
Polisler Vali Yüksel'in pankarttan rahatsız olduğunu ve pankartın indirilmesi için talimat aldıklarını belirterek taraftarların tepkilerine rağmen pankartı indirdi. Valinin tutumuna tepki gösteren maraton tribünündeki taraftarlar "Metin Kurt ölmedi kalbimizde yaşıyor" şeklinde slogan attı.

(soL - Ankara)