Meclis patronlara siper oldu: 'Patronların Ensesindeyiz'e Meclis sansürü

'Krize ve kriz fırsatçısı patronlara karşı dayanışma, haberleşme ve mücadele ağı' Patronların Ensesindeyiz, Vestel'in ardından Meclis'i de korkuttu. Vestel'in sansürünün ardından Meclis'te de 'www.patronlarinensesindeyiz.org' sitesine erişim engeli getirildi.

soL - Ankara

Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından yapılan "Patronların Ensesindeyiz" başlıklı çağrı, patronların ardından patronların Meclisi'ni de korkuttu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, "Patronların Ensesindeyiz" ağının internet sitesine erişim engeli getirildi.

Krize ve kriz fırsatçısı patronlara karşı dayanışma, haberleşme ve mücadele ağı olarak kurulan ve geçtiğimiz günlerde kamuoyuna ilan edilen "Patronların Ensesindeyiz" çalışması, Vestel tarafından da benzer bir sansürle karşılaşmıştı.

HER ÜÇ ADAYDAN BİRİ PATRONDU

24 Haziran seçimleri öncesinde partilerin açıkladığı vekil adayı listelerinde en göze çarpan başlık, patron adayların çokluğuydu.

Her üç aydan birinin patron olduğu seçimlerin ardından Meclis'e de benzer bir tablo yansırken, patronlarla mücadele edenlerin internet sitesine karşı alınan bu karar şaşırtmadı.

'PATRONLARIN ENSESİNDEYİZ' AĞI NASIL ÇALIŞACAK? 

www.patronlarinensesindeyiz.org sitesi bu mücadele ağının haberlerini duyuracak.
[email protected] e-posta adresi üzerinden haberleşeceğiz, örgütleneceğiz.
+90 (541) 940 05 14 numaralı telefonumuz haksızlığa uğrayanları, direnenleri, hakkını arayanları birleştirmek için çalışacak.
TKP’nin bütün parti binaları, lokalleri, temsilcilikleri kapılarını bu ağa ulaşmak isteyenlere açacak.
www.patronlarinensesindeyiz.org   
[email protected]
+90 (541) 940 05 14
Facebook: patronlarinensesindeyiz
Twitter: pensendeyiz