Maaşları ödemeyen Ankapark şimdi de işçileri içeri almıyor!

Uzun süredir maaşlarını alamamalarına dün iş bırakarak tepki gösteren Ankapark işçileri bu sabah içeri alınmadılar. Kapıdaki görevlilere az sayıda kişinin isminin verildiği, sadece bu isimlerin içeri alındığı öğrenildi.

soL - Patronların Ensesindeyiz

Aylardır maaşlarını alamadıkları için dün iş bırakan Ankapark işçileri, bu sabah içeri alınmadı.

Sabah saatlerinde parka giden ve içeri girmek isteyen çok sayıda işçi içeri alınmadı.

İşçilerin verdiği bilgiye göre, kapıda bulunan güvenliklere az sayıda kişinin ismi verildi ve sadece bu isimlerin içeri alınması söylendi.

Dün 300'ün üzerinde Ankapark işçisi yaşananlara tepki gösterip iş bırakmıştı.

İŞÇİLER TUTANAK TUTUYOR

İçeri alınmayan işçiler tutanak hazırlayarak yaşadıkları hukuksuzluğu kayıt altına alıyorlar.

Liste her geçen dakika yeni imzalarla güncelleniyor:

İŞÇİLERDEN TEPKİ: BİZ SADAKA DİLENMEK İÇİN TOPLANMADIK

soL'a açıklamada bulunan bir Ankapark işçisi, yaşananlardan sonra isyan noktasına gelindiğini söyledi. İnsanların sabrının sınandığını, infial yaratılmaya çalışıldığını belirten Ankapark işçisi, "Daha düne kadar o parka karış karış alınteri döküp gecesini gündüzüne katarak çalışıp çırpınan emekçileri, bugün park yönetimi içeri almıyor. Sorsanız hepsi en kallavisinden müslüman. 'İşçinin hakkını alınteri kurumadan verin" diyor peygamber. Peki nerede hak, hukuk. Burada onlarca insanın hakkı gasp ediliyor. Aileler perişan durumda. Buradan etkili yetkili herkese sesleniyoruz. Biz sadaka dilenmek için bu kapıda toplanmadık. Biz kimseden haraç kesmiyoruz. Biz aylarca ailemizden, sosyal hayatımızdan, benliğimizden, feragat ederek burada gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Bugün geldiğimiz nokta bir suçlu gibi kapı önünde kalmak oldu. Her şey bu kadar basit olmamalı. Bu insanlar Hollywood filmlerinin sahnelerinde yer almak için beklemiyor. Burada bir dram yaşanıyor. Daha kimler ne kadar 3 maymunu oynamaya devam edecek. soL Haber nezdinde vicdanı olan tüm mecralara sesleniyoruz. Sesimize ses sözümüze söz olun. Haklı olana hakkı iade edilsin" dedi.