Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu'na: Mesaja gerek yoktu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın yazdığı kitabı hedef alan Canan Kaftancıoğlu'na, 'Twitter mesajına gerek yoktu. Kitabın reklamını yapmış oldun, sayende daha çok okunacak' dediği öğrenildi.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Canan Kaftancıoğlu ile Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan arasında yaşanan kitap tartışmasına ilişkin açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

Zeyrek, "Kılıçdaroğlu'nun kitabı okumadığını ama Kaftancıoğlu'na da 'Twitter mesajına gerek yoktu, kitabın reklamını yapmış oldun, sayende daha çok okunacak' dediğini öğrendim" diye yazdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerel seçim sürecinde kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan’a tepki göstermişti. Kaftancıoğlu, "Yalan, yanlış ve eksik verilerle genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir" demişti.

Zeyrek ayrıca, köşesinde Kılıçdaroğlu'nun şunları söylediğini aktardı:

"Örgütümüz iyi çalıştı. Fedakarlıkla çalıştı. Önyargıya kapılmaksızın, kendi içlerindeki kırgınlıkları bile bir kenara bırakıp birlikte durdular ve kazandılar. Herkes başarıyı sahiplenmek ister. Bazı aktörler başarıyı sadece kendi pencerelerinden görebilirler. Bunlar olur. Ancak önemli olan başarıyı kalıcı kılmak için çalışmaktır. Yeter ki başarı olsun."