Kılıçdaroğlu: Türkiye bugün kan gölüne dönmüştür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yöneticileri terör örgütlerine yardım ve yataklık yaptığı için Türkiye bugün kan gölüne dönmüştür" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Elbette bölgenin en güçlüsüyüz" diyen Kılıçdaroğlu, "Kimse Türkiye'nin güçünü test etmesin diyorlardı. Ortadoğu'daki kabile reisleri bile Türkiye ile kafa bulmaya başladı. Yüreğimizi acıtan da işte bu tablo" ifadelerini kullandı.

Kılıçadaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

Türkiye bu tablodan nasıl çıkar? Ancak ve ancak CHP çıkarır. Mısır'la ilişkilerimizi kim düzeltir CHP, Irak'la kim CHP, Rusya ile CHP, Suriye'de kanı kim durdurur CHP.. Her yerde rahatlıkla söyleyebilirsiniz. Bunu yalnız biz değil tabloyu iyi okuyan herkes biliyorki CHP'siz bunlar aşılamaz. Çünkü biz aklımızı ve mantığımızı kullanarak, ahlaki değerleri koruyarak hiçbir ülkenin iç işine müdahale etmeyerek bu sorunları aşarız.

Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmışlardır. Bunun sonucu ülke kan gölüne döndü. Önce o yardım ve yataklık yapanların hesap vermesi lazım. Vatandaşın da sorması lazım biz sizi sorunları çözün diye getirdik teröre yardım edin diye değil.