Kadın düşmanı Hacıosmanoğlu'na disiplin yolu

Olaylı geçen Gaziantep-Trabzon maçından sonra "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız, bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleriyle tepki çeken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na disiplin kurulu yolu göründü.

Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından Çağatay Şahan ve ekibinin hakem odasında rehin kalmasıyla ilgili hazırlanan gözlemci raporu Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'ne ulaştı. Raporun ardından, Trabzonspor'un ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 5 ayrı eylem nedeniyle disiplin kuruluna sevk edileceği tahmin ediliyor.

Trabzonspor ile Gaziantepspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın son anlarında yaşanan penaltı pozisyonu sonrası hakemler, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu tarafından Avni Aker Stadı'ndan 4 saat boyunca çıkarılmamıştı. Erdoğan hayranı Hacıosmanoğlu, "Onun için ölmeye hazırım" dediği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın araması üzerine hakemlerin stattan çıkarılmasına izin vermişti. Aynı günün akşamı bir televizyon kanalına açıklama yapan Hacıosmanoğlu'nun "Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız, bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleri de büyük tepki görmüştü.