İzmir'de 'Komünist Parti Mücadeleye Çağırıyor' etkinliği yarın

Komünist Parti İzmir İl Örgütü, yarın Fuar Alanı içindeki İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde "Örgütlenmeye Çağırıyoruz" adlı bir etkinlik düzenleyecek. 1 Kasım seçimleri sonrasında partiye katılarak örgütlü mücadeleye adım atanlara hoş geldin denilecek. İzmir ve bölgede yaşayan ilerici ve sosyalist değerlere sahip herkese "partili ve örgütlü mücadele" çağrısında bulunulacak.

soL-İzmir

Komünist Parti İzmir İl Örgütü, 2 Kasım Çarşamba (yarın) günü "Örgütlenmeye Çağırıyoruz" başlıklı büyük bir salon etkinliği düzenleyecek. 

Kültürpark Fuar Alanı içerisinde yer alan İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde "Komünist Parti Mücadeleye Çağırıyor" sloganıyla düzenlenecek etkinlikte Merkez Komite Üyesi Kemal Okuyan, Komünist Parti'nin ne yaptığı ve nasıl mücadele ettiği konusunu anlatacak. Merkez Komite Üyesi Savaş Sarı da, partinin örgütlenme hamlesine dair bir konuşma yapacak. 

1 Kasım sonrası örgütlenme hamlesi kapsamında partiye katılan yeni üyelere hoş geldin denilecek olan etkinlikte, İzmir'de ve bölgede yaşayan ilerici ve sosyalist değerlere sahip herkese yönelik "partili ve örgütlü mücadele" çağrısında bulunulacak.