Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Erdoğan'ın dediği oldu: Ali Babacan kabinede yok, damat Berat bakan oldu...

64. Hükümet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla kuruldu. Kabine listesi açıklanmadan önce Davutoğlu'nun Ali Babacan'ı istediği ama Erdoğan'dan çizik yediği belirtiliyordu. Liste açıklanınca tartışmalar da alevlendi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 24.11.2015 , 14:13 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 04:55

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'a bakanlık vermek istemediği, Ali Babacan'ı bakan yapmak istediği ancak Cumurbaşkanı Erdoğan'ın bu talebi kabul etmediği belirtiliyordu.

Bugün açıklanan liste sonrası Erdoğan'ın istediğini aldığı anlaşılırken Berat Albayrak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oldu.

Aile Bakanı olan Sema Ramazanoğlu ise Başbakanlığı döneminde Erdoğan'ın danışmanlığı görevinde bulunmuştu.

 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.