Davutoğlu: Bunlar ETP, yani Eski Türkiye Partisi

AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Nevşehir mitinginde konuşuyor.

Partisinin Nevşehir mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefeti eleştirerek, "Bunlar Eski Türkiye Partisi, ETP" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Nevşehir'e her geldiğimde dürüstlüğüne hayran kaldım. 7 Haziran seçimleri tarihi bir seçimdir. Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarıyla buluşan parti AK Parti'dir. Bu bayrağı Türkiye'nin her yerinde dalgalandıracak mıyız? Çünkü bizim için her yer Türkiye'dir.

İçişleri Bakanımıza sorumluları bulun talimatı verdim ama HDP üzerinden gelen açıklamaları gördük. Fırsat bu fırsat deyip bize suç yüklemeye çalışıyorlar. Biz bütün bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Biz her zaman barış yolcusuyuz başı dik olanız. AK Parti Genel Başkanı olarak söylüyorum hiçbir AK Partili gerginliğin parçası olmadı olmayacak.

CHP, MHP oyun düşmezse koltuğu bırakmam diyor. HDP Eş Başkanı barajın altında kalmamızın suçu bendeyse bırakırım diyor. Onlar koltuğa yapışmışlar. Bizim için hizmet edecek çok günler var. 7 Haziran'dan sonra ikinci atılım dönemi başlıyor. Bir anlamda ikinci yarı bitiyor. Biz milletimizle çıkacağımız maçlarda nice maçlar kazanacağız.