Cizre'de 7 yaşındaki çocuk öldürüldü!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 7 yaşındaki çocuk çatışmalar esnasında üzerine yıkılan duvar nedeniyle hayatını kaybetti!

DİHA'nın haberine göre, Şırnak Cizre'de Garnizon Komutanlığı'na yapılan saldırının ardından gençler ile polisler arasında başlayan şiddetli çatışmalar esnasında 7 yaşındaki Baran Çağlı ile ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede polislerin müdahale edilmesine izin vermediği Mesut Sanrı yaşamını yitirdi.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde gençler ile özel harekat polisleri arasında başlayan çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor. Çatışma sırasında yıkılan bir duvarın altında kaldığı belirtilen 7 yaşındaki Baran Çağlı isimli çocuk yaşamını yitirdi. Mesut Sanrı isimli yurttaş ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hastane giriş ve çıkışını tutan polislerin ağır yaralı olan Sanrı'ya müdahale edilmesine izin vermediği için yaşamını yitirdiği aktarıldı. 

HİZBULLAH DA DAHİL OLDU

Nur Mahallesi'ndeki Hür Dava Partisi üyelerinin gençlere uzun namlulu silahlarla ateş açtığı belirtilirken, gençlerin karşılık vermesi ile Hür Dava Partisi üyesi Maruf Gözüngü'nün yaralandığı bildirildi. Hür Dava Partisi üyeleri, Aşk Tepesi'nde bulunan Belediye Kültür Merkezi binasına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Olay yerine gelen polislerin ise Kültür Merkezi'nde çalışan birçok yurttaşı yere yatırarak gözaltına aldığı bilgisi verildi.