Bisikleti eksik kalmıştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel bisiklet hazırlandı

8 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun basın tanıtımında pedal çevirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için üzerinde adının yazıldığı özel bir bisiklet hazırlandı.

DHA

Salcano Bisiklet’in Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun sponsorlarından Bayram Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan özel bisikletin tasarımı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan özel bisiklet ile ilgili bilgiler veren Akgül, "Öncelikle bizim için çok büyük bir gurur. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Türkiye’nin çok güzel organizasyonlarından biri. İçinde çalışan direktöründen gönüllüsüne, hakeminden herkese çok güzel bir uyum içinde geçen bir yarış. Bu turun da bir parçası olmak bizim için çok önemli. Bu bisikletin özelliği, dünya şampiyonu Fabrice Mels’in kullandığı kadroyla aynı kadroya sahip olması. Cumhurbaşkanımızın bineceği bisiklet 20 vitesli, hidrolik frenleri olan, karbon gövdeli bir bisiklet" diye konuştu.