AKP'li belediye başkan yardımcısı: Tek başına iktidar kuramazsak Türkiye cehennem çukuruna dönüşecek

AKP’li Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, kendisine ait sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda "Tek başına iktidara gelmezsek Türkiye cehennem çukuruna dönüşecek." ifadelerini kullandı.

AKP’li Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, 1 Kasım seçimleri için skandal bir yoruma imza attı. AKP’li Altunordu, seçimlerde AKP’nin tek başına iktidara gelmemesi halinde Türkiye’nin cehennem çukuruna dönüşeceğini iddia etti.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, kullanılacak her oyu mermiye benzeten AKP’li Altunordu, “Her oy bir mermi gibi hainlere isabet etmeli..” dedi.

'NE GÜZEL ÖZETLEDİN BAŞKAN…'
AKP’nin büyük kongre gününde facebook hesabından seçimlerle ilgili değerlendirme yapan AKP’li belediye başkan yardımcısının ifadeleri tepki çekti. Bazı arkadaşları ise Altunordu’ya ‘amin başkan ne güzel özetlemişsin’ diye destek verdi.

İşte skandal yorum:

'TÜRKİYE CEHENNEM ÇUKURU OLUR'
“1 Kasım seçimlerinde tek başına hükümet kuramazsak Türkiye içinden çıkılamayacak cehennem çukuruna dönüşecek. Şu anda içeride ve dışarda hazırlanan ihanet senaryolarını bir bir harekete geçirmeye devam edilecek.

'HER OY MERMİ GİBİ HAİNE İSABET ETMELİ'
“Savaştan galip gelmenin tek yolu kullanacağımız oyların birer mermi gibi hainlere isabeti ve tüm şehit gazilerimizin intikamı için vatanın birlik beraberlik bölünmez bütünlüğü için tüm İslam aleminin kurtuluşu için cephedekiler üzerine düşeni yaparken bizlere düşeni yapmayı nasip etsin Mevla. İş işten geçmeden uyanmak dileğiyle. Savaştan galip çıkmanın tek yolu kullanacağım oyların birer mermi gibi hainlere isabeti…”