Yılbaşında Eskişehir'de bin polis görev yapacak

Eskişehir'de yılbaşı gecesi, vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerler başta olmak üzere kent genelinde bin polis görev yapacak.

İHA

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2017 yılı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Emniyet Müdür yardımcıları, gazete ve ajansların temsilcileri katıldı. Toplantıda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şubesi müdürleri 2017 yılında kentte yapılan ve yeni yılda yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce, yılbaşı etkinliklerinin yapılacağı eğlence mekanları, meydanlar ve yoğun olarak kullanılacak alanlarda gerekli emniyet tedbirlerin alındığı bildirildi.

Yılbaşı gecesi yapılacak uygulamalarla ilgili bilgiler de veren Eskişehir İl Emniyet Müdürü Dinç, şunları aktardı:

Asayiş timlerimiz başta olmak üzere; trafik ve diğer tüm birimlerimiz gerekli tedbirleri en geniş şekilde alacağız. Bununla ilgili Valimizin talimatları ile gerekli düzenlemeleri yaptık. Mahkemelerimizden de gerekli kararları aldık. Hiçbir zafiyete ortam oluşturmadan Eskişehir genelinde güvenlik tedbirlerini çok sıkı bir şekilde uygulayacağız. Vatandaşlarımızın da bu noktada yardımını bekliyoruz. Şüphelendikleri herhangi bir durum veya şahıs olduğu zaman anında 155’e bilgi versinler. Toplamda bin personel ile yılbaşı gecesinde vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Bizler de görevlerimizin başında olacağız. Bütün arkadaşlarımızla birlikte tüm vatandaşlarımıza mutlu yeni yıllar diliyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.