VİDEO - Milli futbolcu Burak Yılmaz otobüs şoförüyle kavga etti, yolcular şoförü destekledi

İstanbul'da milli futbolcu Burak Yılmaz'la otobüs şoförü arasında yaşanan kavga görüntülere yansıdı. Görüntülerde, Burak Yılmaz otobüs şoförünün üzerine yürürken şoför de sopa çıkıyor. Yolcuların şoföre destek verdiği görülürken bir teyzenin "Uğraşma şunla. Şimdi gençler böyle. Ne çekti kim bilir" dediği görülüyor.

Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın Nişantaşı'nda halk otobüsü şoförüyle kavga ettiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülere göre Burak Yılmaz'ın aracı otobüs durağına park edilmiş halde duruyor. Halk otobüsü ise durağa yanaşmaya çalışıyor. Bu sırada Burak otobüsün camına vuruyor, şoförle tartışmaya başlıyor.

Kapıyı açan şoför, Burak'a "Ne var ulan artist" diye sesleniyor. Sinirlenerek otobüse binen Yılmaz ise "Kime lan diyorsun sen. Babam yaşımda adamsın" diyerek şoförün üzerine yürüyor. Bu sırada koltuğun altından sopa çıkartan şoför, vurur gibi yaparak Burak'ı korkutuyor. Araçtan inen Burak Yılmaz ise kendisine sopa gösteren şoföre iyice sinirleniyor.

Ünlü futbolcu vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, şoföre ise yolculardan destek geliyor.

Şoförden kapıyı kapatmasını isteyen yaşlı bir teyze, "Uğraşma şunla. Şimdi gençler böyle. Ne çekti kim bilir" ifadelerini kullanıyor. Bir başka genç yolcu da Burak Yılmaz'a tepki göstererek, "Oğlum utanmıyor musun kaç yaşında adamla böyle konuşmaya" diyor. Taraflar sakinleştikten sonra otobüs hareket ediyor.

İşte o görüntüler: