VİDEO - Cübbeli Ahmet'in satranç düşmanlığının nedeni belli oldu

Geçen hafta satranç oynamanın haram olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet lakaplı gericinin, niyeti belli oldu. Satranca ilişkin sözlerinin arkasında duran Cübbeli Ahmet, gençlerin "okçulukla" uğraşmaları gerektiğini ifade etti. Bu "vesileyle" Bilal Erdoğan'a da teşekkür eden Cübbeli Ahmet, Kuran'ın 3 tane oyuna izin verdiğini ileri sürdü.

Haber Merkezi

Satranç düşmanlığı yapan Cübbeli Ahmet'in niyeti belli oldu.

Son paylaştığı videoda “Gençler, yavrularım benim bu ömrü bir daha bulamazsınız. Bana devamlı koli koli kitaplar gelir. Vakitleriniz zayi etme hususunda damalar, oyunlar bunların hepsini Kuran-ı Kerim'in yasak ettiği ayetlerin, hadislerin yasak ettiği, 3 tane oyuna izin verilmiş" diyen cübbeli gerici "Eşinle oynarsın, şakalaşırsın, at binersin, ok atarsın” ifadelerini kullandı.

Satrançla ilgili sözlerinin arkasında durmaya devam eden cübbeli Ahmet, "okçuluk" yaptığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a teşekkür etti.

“Bak Bilal Erdoğan kardeşimiz, Allah ondan razı olsun. Ne güzel okçuluk şeyini geliştirmeye çalışıyor" diyen Cübbeli cahil "Hadise, sünnete uyan iş yapıyor. Sen şimdi fuzuli fuzuli insanlara ganyan manyan, dama bilmem ne. Bu oyunlara da bir şey dediğin zaman hemen 'ciddiye almayın' bu adamı falan. Ne konuşuyorsun ciddiye almayacaksan” ifadelerini kullandı.