VİDEO - '15 Temmuz Gazisi' ailesi hastanede terör estirdi!

GATA Haydarpaşa'da beyin cerrahisi bölümüne yatan darbe girişimi esnasında yaralanan hastanın yakını, sağlık personeline sözlü ve fiziksel olarak saldırı ve tehditte bulundu.

GATA Haydarpaşa'da, şuanki ismiyle Sultan Abdülhamid Han Hastanesinde 28 Kasım 2016 tarihinde beyin cerrahisi bölümüne yatan darbe girişimi esnasında yaralanan hastanın yakını, sağlık personeline sözlü ve fiziksel olarak saldırı ve tehditte bulundu.

Hemşirenin eski buhar makinesinin kullanımını bilmediğini ifade etmesinin ardından sağlık personeline hakaretler ve tehditler yağdıran, isminin Asya Gülbahar olduğu öğrenilen "hasta yakını" hastane çalışanlarını işten attırmakla tehdit etti. Çalışanları darp etme girişiminde bulunan "hasta yakınına" güvenlik görevlisinin uyarıda bulunmaya kalkışmasının ardından "hasta yakını" güvenlik görevlisine tehditler ve hakaretler yağdırdı. Görüntüler, hemşireleri ve güvenlik görevlilerini "Kızım bundan sonra başına bir şey gelirse benden bil" gibi sözlerle tehdit eden "hasta yakınının", hastanedeki tüm çalışanlara hakaretler yağdırmasının ve işten attırmakla tehdit etmesinin ardından bitiyor.