TKP'den Devrimci Parti'ye taziye ziyareti

Ulaş Bayraktaroğlu'nun Suriye'de IŞİD'e karşı mücadele ederken dün hayatını kaybetmesinin ardından Türkiye Komünist Partisi heyeti Devrimci Parti'ye taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

Ulaş Bayraktaroğlu'nun IŞİD'e karşı mücadele hayatını kaybetmesi sonrası TKP heyeti, Devrimci Parti'ye taziye ziyaretinde bulundu

TKP heyeti Devrimci Parti Genel Başkanı Ufuk Göllü'ye Ulaş Bayraktaroğlu'nun hayatını kaybetmesinden duyduğu derin üzüntüyü bildirirken, devrimci dayanışmanın böyle dönemlerde daha da önem kazandığını ifade etti.

TKP heyeti dün akşam sosyal medyada TKP'nin kurumsal kimliğini ve komünist ahlakını asla temsil etmeyen bazı tekil paylaşımlar nedeniyle duyduğu derin üzüntüyü de ifade eden "TKP Merkez Komite" imzalı bir mektubu Devrimci Parti Genel Başkanı Göllü'ye teslim etti.

Devrimci Parti Genel Başkanı Ufuk Göllü ve görüşmede hazır bulunan parti üyeleri de sosyal medyadaki paylaşımların TKP'yi temsil ettiğini zaten düşünmediklerini ancak üzüntü duyduklarını ifade ederken, bu ziyaretin çok anlamlı olduğunu dile getirdiler.