Survivor'ın yapımcısı hapse atıldı

Aralarında Survivor’ın da bulunduğu izlenme rekorları kıran birçok TV programının yapımcısı Bruce Beresford- Redman, karısını öldürmekten suçlu bulundu ve 12 yıl hapse mahkum edildi.

Ünlü yapımcıyı demir parmaklıklar ardına sürükleyen olay 2010 yılında meydana geldi. Beresford- Redman, Brezilya asıllı karısı Monica ve iki çocuğuyla birlikte birlikte Meksika'ya tatile gitti. Ancak genç kadın bir süre sonra ortadan kayboldu. Bruce Beresford- Redman, 6 Nisan 2010'da polise giderek bir gün önce alışverişe çıkan karısının geri dönmediğini bildirdi.

Monica Beresford- Redman'ın cansız bedeni, genç kadının kaybolduğu bildirildikten iki gün sonra çiftin kaldığı otelin kanalizasyon kuyusunda bulundu. Çift bu tatile evliliklerindeki sorunları çözebilmek amacıyla çıkmıştı. Monica Beresford Redman kocasının kendisini aldattığını öğrenmişti.

Bruce Beresford- Redman, karısının cansız bedeni bulunduktan sonra kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Karısını kendisinin öldürmediğini ileri sürdü. Ancak Meksika polisi yapımcının karısını kaldıkları otel odasında öldürdüğünü, gece karanlık çöktükten sonra da götürüp kanalizasyona attığını savundu.

Bruce Beresford- Redman, karısının ölümünden sonra Los Angeles'a geri döndü. Fakat Meksika ile ABD arasındaki suçluların geri verilmei anlaşması kapsamında duruşmasının yapılacağı güne kadar tekrar Cancun eyaletine çağrıldı. Bruce Beresford-Redman hüküm giydikten sonra Cancun eyaletindeki Benito Juarez Cezaevi'nde bir hücreye konuldu.

Bruce Beresford-Redman hapishanede dahi durmadı ve hücredeki yaşamı CBS kanalının 48 Saat adlı programına konu oldu. Programda yapımcının hücredeki yaşamından kesitler yer aldı.