Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Şanlıurfa'da okul zili değiştirildi: 'Hababam Sınıfı' gitti 'Ya Muhammed' geldi

Şanlıurfa'da bir imam hatip okulunun "Hababam Sınıfı" filmi müziği çalan okul zili, "Ya Muhammed" adli ilahiyle değiştirildi.

Yayın Tarihi: 21.04.2016 , 15:46 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:09

Şanlıurfa'da İpekyolu Ortaokulu'nun zil sesi ilahi müziğiyle değiştirildi.

DHA'nın haberine göre, İpekyolu Mahallesi'nde bulunan İpekyolu Ortaokulu'nda teneffüs zili "Ya Muhammed" adlı ilahi parçası müziğiyle değiştirildi. Okula giriş ve çıkış ile teneffüs zilinin Kutlu Doğum Haftası sebebiyle değiştirildiği ifade edilirken, bu karar bazı velilerin tepkisine neden oldu.

Hoparlör aracılığıyla çalan ilahiyi fark eden çevredeki vatandaşlar ve okul velileri, "Daha önce Hababam sınıfı müziği çalıyordu ama şimdi ilahi müziği çalıyor" dedi.

Okul idarecileri ise konuya ilişkin açıklama yapmadı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.