Manisa'da yakılarak öldürülen kadının kimliği belli oldu

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Akhisar'da bulunan yanmış kadın cesedinin, İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşayan E.G.'ye ait olduğunu açıkladı.

AA'nın haberine göre, olayla ilgili makamında gazetecilere açıklama yapan Ceren, cinayetin aydınlatılmasında yaklaşık 400 kamera görüntüsünü incelediklerini belirtti. 

Ceren, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan, İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşayan işitme engelli E.G'nin, Manisa'ya gelerek işitme engelli başka bir kadınla görüştüğünü kamera kayıtlarından tespit ettiklerini ifade ederek, "Kamera görüntüsü bu cinayetin tespit edilmesinde büyük rol oynadı. Şüpheli kadının evinde yapılan aramada, ikisi de işitme engelli olan anne ve kız ile herhangi bir engeli olmayan bir kişi gözaltına alındı" diye konuştu.

Gözaltına alınan iki kadının işaret dili tercümanı vasıtasıyla yapılan sorgulamasında olayı detaylı bir şekilde anlattığını dile getiren Ceren, "Zanlılar, E.G.'nin sosyal medya üzerinden kendilerine hakaret ettiğini, bunun üzerine evde boğduklarını daha sonra dışarıda yaktıklarını itiraf ettiler" dedi.