Jennifer Lawrence faturayı internete kesti

Ünlü ABD'li film yıldızı Jennifer Lawrence, çok sayıda çıplak görüntüsünün bir hack saldırısı yoluyla çalınıp yayılması olayını yorumladı ve suçu "internet"e attı.

Dış Haberler

Amerikan medya ve sinema endüstrisinin sanatçıların yaşamını magazinleştirme eğilimi bu yıl büyük bir skandala neden olmuş, yüzlerce ünlünün çıplak görüntüleri hack'lenerek internetten yayılmıştı. Olayın mağdurlarından ABD'li aktris Jennifer Lawrence, "İnternet beni küçük düşürdü" dedi.

Jennifer Lawrence yaşadığı olay sebebiyle internetin kendisini utandırıp küçük düşürdüğünü bu yüzden de Facebook, Instagram ya da Twitter gibi sosyal medya hesaplarını kullanmayacağını söyledi.

FBI'ın hakkında soruşturma başlattığı ve aralarında Mary Kate Olsen, Kirsten Dunst, Kate Upton gibi isimlerin de bulunduğu olay ile ilgili Vanity Fair'e konuşan oyuncu, "Bu bir skandal değil, suçtur. Cinsel taciz uygulamaktır. Bu yüzden iğrenç. Yasaların bu anlamda değişmesine ihtiyacımız var" dedi.

Röportaj boyunca gelecekte sosyal medyaya neden katılmayacağını da anlatan Lawrence, "Zaten teknoloji konusunda hiçbir zaman iyi olmadım. Aslında ne olduğunu tam olarak anlamıyorum, iyi yönleri de olabilir elbette, saygı duyuyorum ve fakat asla bir Twitter hesabım olmayacak" dedi.