İzmirli patronlar Binali için gazeteye ilan verdi: Çağımıza damgasını vuran!

Olağanüstü kongrede seçildiği gün Binali Yıldırım için övgü dolu mesajlar yayınlayan İzmirli patronlar, bugün de tam sayfa gazete ilanıyla yeni başbakana başarı dilediler. İlanda Binali Yıldırım için, "Çağımıza damgasını vuran", "İzmir'i Anadolu'ya bağlayan", "Saymayı unuttuğumuz projeleri gerçekleştiren", "Hızlı ve çözüm odaklı" gibi ifadeler…

Haber Merkezi

Olağanüstü kongrede seçildiği gün Binali Yıldırım için övgü dolu mesajlar yayınlayan İzmirli patronlar, bugün de tam sayfa gazete ilanıyla yeni başbakana başarı dilediler. 

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı Rebii Akdurak imzasıyla Hürriyet gazetesine tam sayfa ilan verdi. 

İlanda Binali Yıldırım'ın gerçekleştirdiği iddia edilen projeler sıralandıktan sonra, "Sayısız ve saymayı unuttuğumuz projeleri gerçekleştiren hızlı ve çözüm odaklı İzmir milletvekilimiz Binali Yıldırım'a Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı görevinde başarılar diliyoruz" denildi. 

Ayrıca ilanda Binali Yıldırım için, "Çağımıza damgasını vuran", "İzmir'i Anadolu'ya bağlayan", "Saymayı unuttuğumuz projeleri gerçekleştiren", "Hızlı ve çözüm odaklı" gibi ifadeler kullanıldı. 

EKREM DEMİRTAŞ KİMDİR?

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, geçen yıl ülke genelinde yaşanan uzun süren elektrik kesintisinin ardından ahlaksız bir teklifte bulunarak, kesintiden kaynaklanan üretim kaybının işçilerin hafta sonu fazladan ve ücret almadan çalışmaları halinde telafi edilebileceğini söylemişti. Demirtaş, "Bu konuda bütün işçilerimiz, çalışanlarımız ’cumartesi günü çalışıyoruz ve ücret almıyoruz, çalışmadığımız günün üretim eksiğini tamamlayacağız’ diyebilir. Tüm taraflara bu konuda çağrıda bulunuyorum" demişti.