Gerici provokasyona AKP'li vekil de katıldı: Cizre'ye nasıl girildiyse, ODTÜ’ye öyle girilir

AKP Ankara Milletevekili Aydın Ünal yandaş A Haber'de katıldığı canlı yayın programında ODTÜ’lü öğrencileri tehdit etti.

Haber Merkezi

ODTÜ’de “mescite solcu öğrenciler tarafından saldırı düzenledi” yalanını gündemine taşıyan yandaş kanal A Haber’de konuşan AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, ODTÜ’lü öğrencileri tehdit etti.

“ODTÜ’de Gezi olayları ısrasında, dinimize imanımıza saldırılan pankartlar asılmaya başlandı. Onlarla şovlar yapılmaya başlandı. Bunlar solcu faşitler, bunlar solculuktan da anlamayan faşistler” diyen Ünal sözlerine söyle devam etti:

“Zaten bu ODTÜ de Amerikalılar tarafından kurulmuş bir üniversite. Maalesef, şimdi o solcu öğrencileri bir maşa gibi kullanıyorlar”

‘CİZRE’YE NASIL GİRİLDİYSE ODTÜ’YE DE ÖYLE GİRİLİR’
Tehditlerini skandal sözlerle devam ettiren Ünal şunları söyledi:

“Bu rektör bu olayları durdurmalıdır. Yarın bunun da hesabını sorarız. Cizre’ye nasıl girildi, Silopi’ye nasıl girildi. ODTÜ’ye de öyle girilir, bu ahlaksızlara bu edepsizlere bunun hesabı sorulur. Hiç kimse namaz kılınmasını engelleyemez. Hele hele Ak Parti iktidarında hiç kimse yapamaz. Hepsine haddini bildiririz. Artık saldıran öğrenciler hapse mi atılır ne yapılır ben bilmem ama artık eski Türkiye yok. ODTÜ rektöründen bir açıklama bekliyoruz. Rektör ortada yok, nerede bu adam”

soL Haber Portalı’nın söz konusu provokasyon ile ilgili yaptığı haberi de ekranlara taşıyan yandaş kanal, yaşananları ekranına “namaz kılanlara saldırı” diye yansıtıldı.