Fidel anmasına izin verilmeyen kampüste cihatçı çete destekçisi İHH stant açtı!

Geçen hafta Fidel Castro anmasına izin verilmeyen Anadolu Üniversitesi yerleşkesinde bugün cihatçı destekçisi ve gerici İHH adlı vakıf, "Halep'e yardım" adı altında stant kurdu. Okulda şeriat ve cihatçı çete propagandasına tepki gösteren öğrenciler, "Bu kampanya, okul yönetimi ile gerici dernek ve vakıflar arasındaki ilişkiyi bir kez daha göz önüne serdi" dedi.

soL - Eskişehir

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi yerleşkesinde cihatçı çete destekçisi ve gerici vakıf İHH, bugün yine stant açarak "Halep'e yardım" adı altında bölgedeki şeriatçı çetelerin propagandasını yaptı. 

Geçen hafta Fidel Castro'yu anmak için toplanan Anadolu Üniversite öğrencilerine özel güvenlik birimleri ve sivil polisler saldırmış, anma etkinliğine izin verilmemişti. Aynı yerleşkede bugün İHH adlı gerici vakıf, "Halep'e ses ver platformu" adı altında stant kurdu. 

"FİDEL'E İZİN YOK, ŞERİATÇI ÇETELERE STANT AÇIYOR"

Üniversite yönetiminin gericiliğe destek verdiğine dikkat çeken öğrenciler, İHH stantına tepki gösterdiler. soL'a konuşan bir öğrenci, "Geçen hafta Fidel'in anmasına izin vermediler ama gericilerin masasına izin var. Halep'in cihatçılardan temizlendiği günlerde böylesine bir kampanya, okul yönetimi ile gerici dernek ve vakıflar arasındaki ilişkiyi bir kez daha göz önüne serdi" dedi.