Eşinden ayrıldıktan sonra dünyayı gezdi: Tam bir özgür kız oldum...

Eşinden ayrıldıktan sonra 10 yılda 25 ülkeye gitti. O ülkelerde çektirdiği fotoğrafların bulunduğu makineyi kaybedince hayatı değişti. Yaşadıklarını anlatan Ayşe Kurucu, "Eşimden ayrıldıktan sonra tam bir 'özgür kız' oldum. Ben gezmeyi incelemeyi çok severim. Gittiğim yerlerde gördüklerim karşısında çok heyecanlanıyorum" dedi.

DHA

İzmir'de eşinden ayrıldıktan sonra dünyayı gezen bir seyyaha dönen 60 yaşındaki Ayşe Kurucu, kendi deyimiyle "özgür kız" oldu.

Eşinden ayrıldıktan sonra 10 yılda 25 ülkeye gitti. O ülkelerde çektirdiği fotoğrafların bulunduğu makineyi kaybedince hayatı değişti. Sosyal medyada fenomen haline gelen "Ayşe Kurucu", yaşadıklarını anlattı:

"Meşhur olmuşum ama akıllı telefonum olmadığı için hiç haberim olmadı. Fotoğraf makinesini kaybettiğim zaman çok üzüldüm. Çünkü içerisinde bir daha gidemeyeceğim ülkelerde çektirdiğim fotoğraflar vardı. Bulununca çok sevindim. Benim çevrem zaten genişti. Şimdi daha da genişledi. Arayan soran çok. Ben de bundan çok memnunum. Reklam ve bazı küçük rollerde dizi teklifi bile geldi. Hatta bazı programlar beni konuk olarak çağırıyor. Önümüzdeki günlerde oralarda çıkacağım. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Hayat ne gösterir bilmem.

Eşimden ayrıldıktan sonra tam bir 'özgür kız' oldum. Ben gezmeyi incelemeyi çok severim. Gittiğim yerlerde gördüklerim karşısında çok heyecanlanıyorum. Büyük sevinç yaşıyorum. Gezilerimde 'canım kızım' dediğim fotoğraf makinemi de yanımdan ayırmam. Güzel gördüğüm şeyleri hemen çekerim. Bundan sonra İspanya, Çin ve Japonya'yı merak ediyorum. Buraları da ziyaret etmek isterim. İlkbaharda havalar ısınmaya başladıktan sonra planlarımızı uygulamaya koyarız."