Erkek çocuk isteyen baba, 6 aylık kızını öldürdü

Esenyurt'ta, erkek çocuk isteyen C.T., eşi E.T.'nin dünyaya getirdiği kız bebeği 6 aylık olduktan sonra duvarlara vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt'ta C.T. ve eşi E.T.'nin 6 ay önce kız çocukları dünyaya geldi. CHA'nın haberine göre, baba C.T., doğum yapan eşini aylarca suçladı.

Aradan geçen 6 ayın ardından önceki gün C.T., bebeğin rahatsızlandığını belirterek ambulans çağırdı ancak eve gelen ekipler, Z.T.'nin yaşamadığını belirledi.

C.T.'nin, bebeğin düştüğü yönünde bilgi vermesinin ardından bebek için verilen 'Kaza sonucu öldü' şeklinde rapor hazırlanarak Z.T. toprağa verildi. Ancak olayın ardından baldızı polise giderek olayın kaza olmadığını, bebeğin, babası C.T. tarafından duvarlara vurularak öldürüldüğünü ve ailesini de polise bu gerçeği söylememeleri yönünde tehdit ettiğini anlattı.

Baldızın, C.T.'nin bir yıl önce 2014 yılında doğan diğer kız bebeğini de aynı şekilde döverek öldürdüğü şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen C.T., ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.